Analyse van outbreaks

posted in: Uncategorized | 0

Lezing: Maarten Morsink – Analyse van outbreaks: moleculaire diagnostiek & epidemiologie

 

Ben jij benieuwd hoe een outbreak analyse in zijn werk gaat op het gebied van moleculaire diagnostiek & epidemiologie? Kom dan 26 april naar de lezing van Maarten Morsink. De lezing is gekoppeld aan een outbreak die heeft plaatsgevonden in Amerika in 1997 en hoe de bron van deze uitbraak uiteindelijk is achterhaald. De moleculaire diagnostiek die hieraan verbonden is wordt tijdens de lezing ook behandeld en ook komt de epidemiologie aan bod.

De lezing zal plaatsvinden op de Hogeschool Leiden, de exacte locatie zal nog volgen. De lezing zal beginnen om 19:00 en eindigen rond 20:30 en vanaf 18:45 zal het lokaal open zijn. Achteraf is er de mogelijkheid om onder het genot van een stukje pizza en een non-alcoholisch drankje na te praten en vragen te stellen.

 

Aanmelden voor de lezing is gratis, maar wel verplicht en kan tot 25 april 09:00. Het aanmelden kan snel en gemakkelijk via outbreak.svnucleus.nl. Lid zijn van SV Nucleus is niet verplicht, dus neem gerust al je vrienden mee (mits ze zich aanmelden)!

Mocht je nog vragen hebben, stuur deze dan naar ec@svnucleus.nl

Tot 26 april!