Kaasproeverij

posted in: Uncategorized | 0

Lieve leden,

Ben jij een echte kaaskop? Krijg je nooit genoeg van dat Goudse genot? Kom dan naar de kaasproeverij op 18 februari van 19:00 tot 21:00 in Club Jaune (voorheen Odessa, Hogewoerd 18, 2311 HM Leiden), met aansluitend kans om nog even bij te praten. Wil jij je kaaskennis verbreden? Meld je dan vooral aan!

De kosten voor de kaasproeverij zijn 7 euro voor leden, 8 voor niet leden, let echter wel dat je slechts met 1 proeverij kan meedoen en dat je minimaal 18 jaar of ouder moet zijn om mee te kunnen doen met de whisky- of wijnproeverij!

Aanmelden kan via proeverij.svnucleus.nl, de Tikkielink krijg je na aanmelden via het Google form. Aanmelden kan tot en met 15 februari. Wil of kan je toch niet komen? Meld je dan uiterlijk 16 februari af door te mailen naar lusco@svnucleus.nl, anders wordt er op je gerekend met de inkoop en ben je dus betaalplichtig.

Met goud-zilveren groet,
Lustrumcommissie “Eens moet de eerste keer zijn”!