Whiskey- en wijnproeverij

posted in: Uncategorized | 0

Lieve leden,

Vorig jaar was zowel de diës bier- als de wijnproeverij een groots succes, maar dit jaar gaan wij dit natuurlijk overtreffen. Wij gaan een whisky en een wijnproeverij organiseren, welke beide op 18 februari van 19:00 tot 21:00 in Club Jaune (voorheen Odessa, Hogewoerd 18, 2311 HM Leiden) gehouden zullen worden met aansluitend kans om bij te praten. Wil jij je whisky- of wijnkennis verbreden? Houd je van een lekker drankje op zijn tijd? Meld je dan vooral aan!

De kosten voor zowel de whisky- als de wijnproeverij zijn 8 euro voor leden, 9 voor niet leden, let er wel op dan je helaas maar met 1 proeverij kan meedoen en dat je minimaal 18 jaar of ouder moet zijn om mee te kunnen doen met een van deze proeverijen! Voor de whisky proeverij zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Aanmelden kan via proeverij.svnucleus.nl, de Tikkielink krijg je na aanmelden via het Google form.  Aanmelden kan tot en met 15 februari. Wil of kan je toch niet komen? Meld je dan uiterlijk 16 februari af door te mailen naar lusco@svnucleus.nl, anders wordt er op je gerekend met de inkoop en ben je dus betaalplichtig.

Met goud-zilveren groet,
Lustrumcommissie “Eens moet de eerste keer zijn”!