Hoi! Wij zijn de Educatiecommissie van SV Nucleus 2018 – 2019. Samen verzorgen wij alle educatieve evenementen namens de vereniging. Dit zijn onder andere de maandelijkse lezingen, excursies en de symposia. Omdat het dit jaar ons lustrumjaar is gaan we extra groots uitpakken in samenwerking met de Lustrumcommissie. Mis dit dus zeker niet!

Hiernaast organiseren wij ook wekelijks Slimstuderen. Slimstuderen is elke woensdagavond, van 16:30 tot 20:00. Hierbij hebben onze leden de mogelijkheid om zelfstandig te kunnen studeren (onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers) of om vragen te stellen. Er zullen altijd twee leden van de commissie klaarstaan om al jullie vragen te beantwoorden en te helpen met de leerstof. Om ons zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden vragen we je om je vragen vooraf in te sturen via EC@svnucleus.nl.

Kom je ons ooit tegen in GC of ben je aanwezig bij een activiteiten? Twijfel niet en spreek ons aan! 🙂 Vanaf juni 2019 kan je je opgeven om lid te worden van de Educatiecommissie 2019 – 2020.

Met educatieve groet,

De educatiecommissie 2018 – 2019

v.l.n.r.: Anne Ancuta (Assessor), Johan van Delft (secretaris), Maxime Jobels (voorzitter), Laura Outhuis (vicevoorzitter en penningmeester) en Mette Schreurs (Assessor Promo)