Om een impressie te geven van het introkamp is hier een stuk van een ervaringsdeskundige. Voor foto’s van het afgelopen introkamp kan je hier terecht.

Hee hee, ik ben Laura Geerlings, een eerstejaars B&M (Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek) studente. Ik zit sinds dit jaar bij de studievereniging Sv Nucleus. Ik ben afgelopen jaar op introkamp (2017) mee geweest. Hier heb ik super veel nieuwe mensen leren kennen en ook kennisgemaakt met de studievereniging.

Ik zat eerst erg te twijfelen om mij in te schrijven voor het kamp, omdat op de site en facebook niet super veel informatie stond. Ook was het erg last minute dus moest ik er veel dingen voor afzeggen. Uiteindelijk door een mail gesprek met de voorzitter en de mening van mijn ouders was ik over gehaald en ging op kamp. Ik vond het super spannend om daar in mijn eentje heen te gaan maar, toen het ijs nou eenmaal gebroken was, was het echt een super leuk kamp met super leuke mensen!!!

Je bent een paar dagen fulltime met elkaar en je leert elkaar echt kennen en houd er ook veel vriendschappen aan over. De eerste dag naar school was ook helemaal niet meer eng omdat je al mensen kende. Naast het kamp organiseert nucleus super veel andere leuke activiteiten daar gaan we met het vriendinnen koppeltje van kamp altijd heen, wat echt super gezellig is.

Op kamp hebben we ook veel herinneringen gemaakt. Ze hadden over dag super leuke, gekke en creatieve activiteiten gepland. ‘s Avonds na het eten was er meestal tijd voor nog een spelletje of activiteit en daarna tijd voor een borreltje. De laatste avond was er ook een ‘gemaskerd bal’ georganiseerd wat echt heel erg leuk was!!!

Voor de nieuwe aankomende sjaarzen (eerstejaars studenten) in 2018, zou ik zeggen gewoon doen!!! Je maakt een ‘nieuw begin’ op een nieuwe school en daar horen nieuwe ervaringen en nieuwe mensen leren kennen ook bij. Het is een super goed begin om je studentenjaren te beginnen en houd er echt vriendschappen en herinneringen aan over.

Kusjes Laura Geerlings, Nucleus lid en getuige van het introkamp 2017.

Wil je je inschrijven? Dat kan door hier te klikken.