Lieve leden,

Op 21 juni zullen we de lustrumweek van SV Nucleus afsluiten.
Na 4 leuke dagen vol met activiteiten moet deze week natuurlijk wel spectaculair afgesloten worden en hoe doe je dat beter dan met een gala?!

Het gala zal plaatsvinden van 22:00 tot 03:00 in De Gaanderij op de Nieuwstraat 32 te Leiden. Tijdens dit geweldig feest hoef je je niet zorgen te maken over hoeveel geld je nog mag uitgeven want in het ticket zit namelijk een open bar inclusief bier, wijn, fris en een aantal mix drankjes!

De early bird tickets voor dit gala zullen €37,50 per lid en €39,99 per niet lid bedragen. Let op! Vanaf 6 mei zullen de late bird tickets ingaan, welke duurder zullen zijn.

Aanmelden voor het gala kan via www.gala.svnucleus.nl

Een gala is natuurlijk niet compleet zonder een fancy diner en dit is ook zeker een mogelijkheid. Voor €22,50 per lid en €24,99 per niet lid kun je vanaf 19:00 al terecht voor een heerlijk 3-gangenmenu (exclusief drank). Let op! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten voor het diner dus wees er snel bij.

Aanmelden voor het gala + diner kan via www.galadiner.svnucleus.nl

Omdat bij een gala natuurlijk ook een date hoort is het mogelijk als lid om 1 niet-lid mee te nemen als introducé. Introducés zullen dezelfde prijs betalen als leden.

Wij kijken er enorm naar uit om samen met jullie dit geweldige eerste lustrumjaar te mogen afsluiten met dit spectaculaire gala.
Ten slotte moet “eens de eerste keer zijn”, al is het dan voor het laatst.

Tl;dr
Wat? Gala
Wanneer? 21 juni
Hoelaat?
Gala 22:00 – 03:00
Galadiner 19:00 – 22:00
Waar? De Gaanderij (nieuwstraat 32 in Leiden)
Kosten (early bird tot 6 mei)?
Ledenprijs gala excl. diner € 37,50
Ledenprijs gala incl. diner € 60,00
Leden mogen intro’s meenemen voor ledenprijs.
Niet-ledenprijs gala excl. diner € 39,99
Niet-ledenprijs gala incl. diner € 65,00

Bij het gala is onbeperkt bier, fris en wijn inbegrepen in de prijs.