Aanmelden introkamp!

posted in: Uncategorized | 0

Beste aankomende 1ste jaars!

Jij hebt gekozen voor de studie chemie of B&M en daarmee begin jij aan je nieuwe leven als student. Om meteen een goede start te maken aan je nieuwe studentenleven nodigt SV Nucleus je uit om mee te gaan op introkamp. Dit is een ideale gelegenheid om klasgenoten en de vereniging te leren kennen nog vóór het eerste semester begint! Op kamp ga je samen met de medestudenten de beste week van je zomer tegemoet. Voor maar €50,- zitten wij 4 dagen in een clubhuis en wordt al het eten voor je geregeld. Wij gaan op kamp van 22 augustus t/m zondag 25 augustus Op kamp ga jij allerlei uitdagende opdrachten doen waarbij jouw samenwerkingsvermogen en creativiteit op de proef worden gesteld en gaan wij op excursie naar een echt laboratorium! ‘s Avonds is er natuurlijk tijd om gezellig na te praten en sterke verhalen te vertellen aan de bar. Dit wil je niet missen!

Help jij ons om het introkamp tot een succes te maken? Schrijf je dan snel in voor het introkamp! aanmeldingintrokamp.svnucleus.nl

Groetjes,
De kampcommissie