De leden van de barcommissie zijn tijdens de borrels de belangrijkste mensen aanwezig. Zij zorgen namelijk dat iedereen een drankje kan bestellen. De BaCo bestaat dus uit de mensen die achter de bar staan tijdens de borrels en andere activiteiten die plaatsvinden in Odessa. Van de leden van de BaCo wordt verwacht dat ze een tapcursus gaan volgen en een IVA-certificaat halen. Geen zorgen dit wordt allemaal voor jullie geregeld. Naast het af en toe achter de bar staan kun je gevraagd worden om een keer wat eerder te komen als er hulp nodig is bij de opbouw van bijvoorbeeld het kerstdiner e.d. De BaCo is de grootste commissie van de vereniging. Hierdoor is dit een ideale commissie om als eerstejaars betrokken te raken binnen de vereniging, als ouderejaars ben je natuurlijk ook van harte welkom.