Bestuur 2015-2016

Roos Kaandorp

Voorzitter

Mijn naam is Roos Kaandorp, in het S.V. Nucleus jaar 2015-2016 zal ik de functie van voorzitter op mij nemen. De studievereniging is vorig jaar met succes op de kaart gezet. Als voorzitter zal ik er voor waken dat dit succes zal voortduren en dat nieuwe doelen zullen worden verwezenlijkt. Daarnaast houd ik het overzicht over de studievereniging. Ik studeer chemie, heb de specialisatie organische synthese gekozen en ben woonachtig in Haarlem. Tijdens dit bestuursjaar hoop ik naast het hebben van gezellige borrels veel nieuwe contacten op te doen.

 

 

 

 

 

Frederique Verkerk

Vice-Voorzitter/ Assessor onderwijs

Ik ben Frederique Verkerk, vice voorzitter/ assessor onderwijs van S.V. Nucleus. Ik zal mij dit jaar voornamelijk bezig houden met het contact tussen de Hogeschool en Nucleus. Ook zal ik het aanspreekpunt zijn voor leden met studie gerelateerde vragen. Verder ben ik woonachtig in het prachtige Leiden en ben ik bezig met het derde jaar van de studie chemie, met als specialisatie organische synthese. Ik hoop dat we er een heel mooi jaar van gaan maken en dat we jullie veel gaan zien op de borrels en andere activiteiten!

 

 

 

 

 

Marlies Spaans

Secretaris

Ik ben Marlies Spaans, 20 jaar en woon momenteel in Leiden. Ik ben derdejaars Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek studente en heb gekozen voor de specialisatie microbiologie. Dit jaar ben secretaris van SV Nucleus! Dat houd in dat ik ervoor zorg dat alle mailtjes beantwoord, het ledenbestand bij hou en zorg voor alle administratie. Een onwijs leuke functie! Naast mijn studie en het bestuursjaar roei en coach ik bij Asopos, doe ik leuke dingen met mijn vriendinnen en huisgenootjes, hou ik wel van een drankje en een goede cappuccino in de morgen. Ik heb heel veel zin in dit jaar en hoop jullie te zien op de borrels!

 

 

 

 

Tim Chang

Penningmeester

Hoi ik ben Tim, penningmeester van SV Nucleus voor studiejaar 2015-2016. Ik ben een derdejaars student B&M en doe als specialisatie moleculair biologie. Ik regel alle financiële zaken binnen onze vereniging, zoals het afschrijven van het lidmaatschap, het betalen van rekeningen en de kosten van de activiteiten. Naast SV Nucleus en de studie ga ik vaak boogschieten waar ik ook in het bestuur zit en jeugdtraining geef.

 

 

 

 

 

 

Thomas Trouwen

Interne zaken

Ik ben Thomas tweede jaar chemie student op hogeschool Leiden. Ik woon op dit moment helaas nog niet in Leiden maar daar gaat komend jaar verandering in komen. Nu woon ik in het altijd mooie en zonnige Heemstede. Naast mijn studie waar veel tijd en energie aan op gaat ben ik bestuur van de studie vereniging samen met geweldige andere mensen. Mijn taak als intern in het bestuur is het contact tussen het bestuur en de leden. Hiernaast ga ik ook de commissies leiden en ben het contact tussen de commissies en het bestuur.

 

 

 

 

 

Amina Ali

Externe zaken

Mijn naam is Amina. Binnen Nucleus bekleed ik dit jaar de functie Extern. Dit houdt in dat ik mij ga bezighouden met sponsorwerving en ben ik het aanspreekpunt voor externe partijen. Ik ben vierdejaars student B&M en ben naast mijn eerste specialisatie Microbiologie bezig met Moleculaire Biologie als tweede specialisatie. Mensen zien mij als een spontaan en nieuwsgierig persoon. Ik hoop deze eigenschappen in te kunnen zetten om het netwerk van Nucleus verder uit te breiden. Verder ben ik verslaafd aan tv series en help ik graag bij organiseren van diverse activiteiten. Schroom dus niet om mij aan te spreken!