Bestuur 2016-2017

Nick Neuteboom

Voorzitter

Ik ben Nick Neuteboom, voorzitter van SV Nucleus voor het studiejaar 2016-2017. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het voortzetten en bewaren van het succes van SV Nucleus. Dit jaar zal ik me inzetten om een grotere actieve ledenbasis te krijgen zodat elk lid van Nucleus een leuke studententijd kan krijgen. Ik ben op dit moment derdejaars student Chemie en ik heb de specialisatie organische chemie gekozen. Verder woon ik in Leiden en geniet ik veel van mijn Leidse studententijd en met Nucleus daarbij zal dat zich ook gaan voortzetten. Ik kijk er naar uit om jullie dit jaar op de borrels en lezingen te zien!

 

 

 

 

Gertjan Souverijn

assessor onderwijs, Vicevoorzitter

Mijn naam is Gertjan Souverijn, ik ben 21 jaar oud en woon in Katwijk. Ik zit in mijn derde jaar van de studie Chemie, met als specialisatie organische chemie. Dit jaar zal ik de functie van vicevoorzitter & Assessor onderwijs op mij nemen. Ik heb onwijs veel zin in dit nieuwe SV Nucleus jaar en kan haast niet wachten om van start te gaan. Mocht je vragen hebben over de studie of andere dingen gerelateerd aan de studie, spreek mij gerust even aan! Wat ik aan het eind van het jaar hoop te bereiken is dat SV Nucleus nog bekender is geworden dan het al was, er veel leuke activiteiten zijn georganiseerd en er veel nieuwe contacten zijn opgedaan.

 

 

 

 

Anika van Schooten

Secretaris

Ik ben Anika van Schooten, secretaris van SV Nucleus. Ik zorg er dit jaar voor dat alle mailtjes beantwoord worden en dat het ledenbestand netjes bijgehouden wordt. Ondertussen ben ik ook bezig met mijn tweede jaar van de studie Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek. Naast mijn studie en het bestuursjaar ga ik roeien bij Asopos en ben ik verslaafd aan films, tv series, youtube en een lekkere kop thee. Ik super veel zin in dit jaar en hoop met jullie allemaal een praatje te maken op de borrels en tijdens de activiteiten!

 

 

 

 

 

Roy Maas

Penningmeester

Mijn naam is Roy Maas, ik ben penningmeester van SV Nucleus voor studiejaar 2016-2017. Ik ben een tweedejaars student chemie. Als penningmeester regel ik alle financiële zaken binnen onze vereniging. Ik houd de vereniging financieel gezond. Naast SV Nucleus en mijn studie sport ik bij atletiekvereniging Sparta. Samen met alle leden gaan wij als bestuur er een leuk en leerzaam jaar van maken.

 

 

 

 

 

 

Idysha Perez Sanchez

Interne zaken

Mijn naam is Idysha en ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding Biologisch en Medisch laboratorium onderzoek op de Hogeschool Leiden. Ik woon op dit moment in Leiden maar ik kom uit het gezellige dorpje Mijdrecht. Ik zal dit jaar de functie van Commissaris Intern vervullen. Het is mijn taak om dit jaar alle activiteiten en lezingen te promoten. Ook begeleid ik de commissies en zorg ik voor goed contact tussen de leden en het bestuur. Naast mijn studie en de studievereniging hou ik me veel bezig met special effect make-up. Ook een wijntje op zijn tijd sla ik zeker niet over. Dit jaar wil ik er voor zorgen dat de activiteiten extra goed gepromoot worden. Het is mijn doel om het aantal actieve leden te laten groeien.