Bestuur 2017-2018

Matias Pesman

Voorzitter

Mijn naam is Matias Pesman en voor het studiejaar 2017-2018 vervulde ik de eervolle functie als vierde voorzitter van SV Nucleus. Met deze functie leid ik het bestuur tijdens het jaar en ben ik de eindverantwoordelijke voor de studievereniging en haar leden. Zelf studeer ik chemie met als specialisatie organische synthese. Dit jaar zal ik veel tijd besteden aan het managen van deze fantastische groep om geweldige borrels, lezingen en studie gerelateerde activiteiten te organiseren. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal te zien op de komende activiteiten!

 

 

Secretaris

Marc Gijzel

Ik ben Marc Gijzel en ik was de secretaris van het studiejaar 2017-2018. Ik ben tweedejaars biologie en medisch laboratoriumonderzoek student. Ik zorg ervoor dat het ledenbestand, de drive en de mail netjes bijgehouden worden. Als oorspronkelijke Zeeuw, vind ik het leuk om te zeilen. Daarnaast vind ik het gezellig om af en toe een biertje te doen met vrienden. Ik hoop je te zien op één van onze borrels, activiteiten, lezingen of gewoon op de hogeschool.

 

 

Penningmeester

Fabian Goldsack

Mijn naam is Fabian Goldsack, ik was penningmeester van studievereniging Nucleus in het leerjaar 2017-2018. Ik ben een tweedejaars student chemie. Als penningmeester zorg ik ervoor dat de studie al haar activiteiten kan doen, let erop dat er niet te veel gespendeerd wordt, dat de financiën kloppen, van zowel de verenging als dat van de commissies, en dat de verenging alles netjes en op tijd betaald. Openheid is belangrijk voor mij en wil het contact met de leden graag onderhouden. Naast de vereniging fiets ik graag grote stukken, ben ik zeker in voor een feest en zit ik natuurlijk hard aan me studie te werken. Ik heb maar een doel voor dit jaar en dat is om er een onwijs leuk, leerzaam en actief jaar te hebben en samen gaat dit ons zeker lukken!

 

 

Assessor Onderwijs

Anne Engelgeer

Mijn naam is Anne Engelgeer, ik ben 22 jaar en derdejaars student Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek op de Hogeschool Leiden.
In het studiejaar 2017-2018 was ik Assessor Onderwijs van SV Nucleus, wat betekent dat ik me bezig zal houden met alle studiegerelateerde aspecten van SV Nucleus. Dit zijn lezingen, symposia, bijlessen, het YouTube channel, excursies en nog een heleboel andere dingen!
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, daarom zal ik ook een van onze nieuwe commissies dit jaar, de Media Commissie, gaan begeleiden.
Ik hoop er een mooi jaar van te kunnen maken en jullie allemaal te zien op onze activiteiten of bij onze bijlessen komend jaar!

 

 

Commissaris Interne Zaken

Joost Klaver

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Joost Klaver, commissaris interne zaken van de vereniging S.V. Nucleus van het studiejaar 2017-2018. Mijn taken bestaan uit het onderhouden van het contact met de leden, de activiteitencommissie begeleiden, de website onderhouden en samenwerkingsfeesten organiseren.
Als ik niet aan het studeren bent of bezig met bestuurstaken ben ik te vinden achter de computer, aan het gamen. Of aan de bar met vrienden.
Ik hoop jullie eens, of meer tegen te komen in grand café, op een van onze borrels of op andere Nucleus activiteiten!

 

 

 

Commissaris Externe Zaken, Vicevoorzitter

Kevin Droppert

Beste allemaal!
Om te beginnen zal ik even vertellen wie ik nou ben. Mijn naam is Kevin Droppert. Ik ben 23 jaar en ga beginnen aan mijn tweede jaar van B&M. Naast school rij ik graag motor en hoogstwaarschijnlijk gaan jullie dit nog wel zien, aangezien ik bijna nooit op de fiets zit. Zit ik niet op de motor dan komt ook nog regelmatig voor dat ik aan het sleutelen ben aan van alles en nog wat, alles is te maken!
Dit jaar mag ik tot mijn genoegen twee functies betrekken: Commissaris Extern en Vicevoorzitter.
Vorige jaar was ik voorzitter van de EC en dit was een mooie ervaring, maar dit jaar gaat er een tandje bij en doe ik samen met vijf andere een bestuursjaar.
Ik heb er zin in! Hopelijk zie ik je terug op de borrels, lezingen, bij de bijlessen of op ergens op HSL!