Huidig Bestuur

Bestuur 2019-2020

Maxime Jobels

Voorzitter

Hey hallo, leuk dat je ons hier opzoekt!

Ik ben Maxime Jobels. Ik studeer Chemie, momenteel in het tweede studiejaar. Afgelopen studiejaar heb ik me vol enthousiasme mogen inzetten voor de educatiecommissie van onze vereniging als voorzitter en dit heeft mij geïnspireerd om de ontwikkeling die dit met zich meebracht voort te zetten. Dit jaar bekleed ik dan ook met veel plezier de functie voorzitter in het bestuur van onze vereniging. Ook ben ik nog actief op de hogeschool binnen het honoursprogramma en begeleid ik werkcolleges van eerste- en tweedejaars vakken binnen de opleiding Chemie. Naast al deze ontwikkelingsgeoriënteerde bezigheden houd ik me graag bezig met muziek maken, spelletjes spelen, koken en gezelligheid met vrienden binnen en buiten de vereniging. Heb je vragen over de vereniging, de opleiding of gewoon iets anders, spreek me vooral een keer aan op de borrel of in het grand café!

Larissa Rosbach

Secretaris

Hoihoi! Mijn naam is Larissa Rosbach en ik ben 18 jaar. Ik ben tweede jaar student biologie en medisch laboratorium onderzoek en ik zal dit jaar de functie secretaris op mij nemen. Dit betekend dat ik de mailtjes beantwoord, het leden bestand up-to-date houd en dat ik de nieuwsbrief verzorg.
Het afgelopen jaar heb ik een top jaar gehad bij SV nucleus, ik ben regelmatig naar de borrels en activiteiten geweest en heb daar onwijs leuke mensen leren kennen.
Buiten mijn studie houd ik mij bezig met sporten, leuke dingen doen met vriendinnen en een avondje bankhangen met Netflix mag ook zeker.
Ik heb super veel zin in dit bestuursjaar en ik hoop dat we met zijn alle een erg leuke tijd tegemoet gaan.
Mocht je me ergens tegenkomen, twijfel vooral niet om me aan te spreken!
Hopelijk zie ik jullie vaak op de activiteiten en de borrels.

Nick Tijsterman

Penningmeester

Geachte leden,

Mijn naam is Nick Tijsterman, penningmeester voor studievereniging Nucleus in het studiejaar 2019-2020. Afgelopen jaren heb ik mij ingezet binnen de vereniging binnen diverse commissies van Nucleus. Ik ben een hogerejaars chemiestudent, met de specialisatie Organische Chemie. Buiten mijn studie ben ik actief binnen een verzameling gremia van medezeggenschap van de Hogeschool, lid van College van beroep voor de examens. In de geringe vrije tijd die mij resteert naast het uitpluizen van de OER, diverse andere boeiende reglementen, statuten enzovoorts geniet ik van koken voor vrienden met een goed glas rode wijn. Vaak kan je mij vinden op mijn aftandse gemotoriseerde tweewieler. Kom vooral een keer een kopje koffie nuttigen in mijn kantoor tegenover het grand café, tabee!

Met blauw-oranje groetjes, de penningmeester van het VIe bestuur der studievereniging Nucleus
Nick Tijsterman

Laura Outhuis

Assessor Onderwijs, Vice Voorzitter

Hoi allemaal! Mijn naam is Laura Outhuis en ik ben tweedejaars studente Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek. Ik zal volgend jaar de rol van Assessor Onderwijs bekleden, samen met de rol van Vicevoorzitter. Naast deze twee bestuursfuncties ben ik ook nog de voorzitter van de opleidingscommissie van Applied Science en ben ik actief bij verschillende verenigingen. Ik wil volgend jaar het educatieve deel van de vereniging nog meer in het zonnetje zetten door te luisteren naar de studenten en hierdoor de juiste hulp aan te kunnen bieden. Naast school hou ik erg van koken, films kijken en afspreken met vrienden (en af en toe een beetje uitgaan). Als ik dan nog tijd over heb wil ik nog wel eens bezig zijn met creatieve bezigheden, maar meestal vermaak ik me wel. Ik hoop veel nieuwe leden te ontmoeten volgend jaar en dat we er weer een gezellig jaar van kunnen maken samen! Veel liefs, Laura

 

Joost Priem

Commissaris Interne Zaken

Mijn naam is Joost Priem. Dit jaar ga ik met mijn tweede jaar B&M beginnen. Tijdens dit jaar ga ik zoveel mogelijk borrels bijwonen en toch alle punten halen. Maar dit kan ik natuurlijk niet alleen. Gelukkig ga ik dit jaar naast studeren actief zijn als Commissaris Interne Zaken van SV Nucleus waarbij ik in een trouw team geplaatst ben met mede bestuursgenoten. Samen zullen we ervoor zorgen dat alle borrels succesvol worden evenals de gemaakte tentamens en verslagen. Als Commissaris Interne Zaken ben ik onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden van de activiteiten commissie van de vereniging. Heb jij een leuk idee voor een activiteit? Of lijkt het jouw leuk om af en toe met iets te helpen? Of wil je gewoon een beetje slap ouwe hoeren? Trek dan aan m’n mouw bij het Grand Café of in de Odessa tijdens een van onze borrels

Max Scholten

Commissaris Externe Zaken

Hey! Mijn naam is Max Scholten en ik zal dit jaar mij inzetten voor de functie commissaris externe zaken. Ik zit nu in het 2de jaar van chemie en volg de opleiding met veel plezier. Naast dat ik lid ben van Nucleus ben ik vorig jaar ook lid geworden van SSR. Afgelopen jaar heb ik mij ingezet als penningmeester van de activiteitencommissie. In deze commissie had ik het erg naar mijn zin en heb ik voor jullie leuke activiteiten en borrels georganiseerd. Dit heeft mij geïnspireerd om dit jaar het bestuur in te gaan. Als commissaris externe zaken zal ik vooral bezig zijn met het contact met externe partijen. Ik zal bijvoorbeeld zorgen dat er voor jullie leuke merchandise zal zijn en extra geld vanuit sponsoring. Je zal mij vooral kunnen vinden in het Grand Café, tijdens activiteiten en op de borrels. Als je vragen hebt of gewoon een praatje wil maken spreek me dan vooral aan. Tot snel!