Bestuur 2018 - 2019

Voorzitter

Annemarie Bouma

Mijn naam is Annemarie Bouma en ik ben 24 jaar. Dit studiejaar, 2018-2019, bekleed ik de functie van voorzitter van SV Nucleus. Als voorzitter ben je eindverantwoordelijke voor de studievereniging en haar leden. Zelf ben ik derdejaars student van de studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en wil ik graag volgend jaar afstuderen op het gebied van neurologie. Dit jaar leg ik graag de focus op leuke samenwerkingen en het organiseren van interessante lezingen, gezellige borrels en zo veel meer. Het creëren van een leuk jaar doe je met z’n allen en wij hopen jullie daarom allemaal te zien op aankomende activiteiten!

 

 

 

 

 

Secretaris

Inge van der Veen

Mijn naam is Inge van der Veen en ik mag dit jaar de taak van secretaris van SV Nucleus op mij nemen. Als secretaris zorg ik ervoor dat het ledenbestand up-to-date is, mailtjes worden beantwoord en de leden twee keer per maand de nieuwsbrief ontvangen. Momenteel ben ik ben derdejaars Biologie en Medisch laboratoriumonderzoek studente. Naast mijn studie en bestuursjaar besteed ik mijn tijd aan gezellig doen met vrienden en geregeld Netflix kijken. Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuur een geweldig eerste lustrumjaar voor jullie neer te zetten vol met leuke lezingen en activiteiten!

 

 

 

 

 

Penningmeester

Michael Rodgers

Mijn naam is Michael Rodgers en voor het studiejaar 2018-2019 bekleed ik de functie van penningmeester voor SV Nucleus. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle financiën en geldzaken van de studievereniging. Momenteel ben ik derdejaars student Biologie- en Medisch Laboratoriumonderzoek en studeer ik volgend jaar af op het gebied van biofarmaceutica. Aankomend jaar streef ik naar een nieuw financieel hoogtepunt voor de vereniging, dit doel wil ik bereiken door de interne structuur van de financiën te verfijnen.

 

 

Assessor Onderwijs

Celine De Schrijver

Mijn naam is Celine De Schrijver en ik ben 20 jaar. Ik ben derde jaar student Biologie en Medisch laboratorium onderzoek. In de afgelopen 2 jaar ben ik actief lid geweest bij SV Nucleus. Ik ben regelmatig naar borrels geweest. Ook ben ik allebei de jaren mee geweest met studiereis en afgelopen jaar zat ik in de Reiscommissie, waarbij we geholpen hebben om de reis op te zetten. Ik vond dit zo leuk dat ik besloten heb om een bestuursjaar te doen. Dit studiejaar ben ik Assessor Onderwijs van SV Nucleus. Dit jaar ga ik mij bezig houden met de studie gerelateerde zaken en het contact met de Hogeschool. Dit jaar gaan er weer lezingen, symposia en
excursies georganiseerd worden.
Ik hoop er een leuk en leerzaam jaar van te maken en hopelijk zien we jullie bij de lezingen,
Slimstuderen en de borrels!

 

 

 

Commissaris Interne Zaken

Dimitri Imanse

Mijn naam is Dimitri Imanse, 22 jaar en tweedejaars Chemie student. In mijn eerste jaar op Hogeschool Leiden leerde ik SV Nucleus kennen, wat in mijn tweede jaar volgde met een rol in de activiteitencommissie. Dit maakte iets los, waardoor ik nu SV Nucleus in het studiejaar 2018-2019 verder mag helpen als Commissaris Interne Zaken. Ik houd mijzelf vooral bezig met de communicatie van de activiteiten van de studievereniging naar de leden toe, denk aan het onderhouden van website en de Facebook-pagina. Daarnaast geef ik aansturing aan de activiteiten commissie en werk ik samen met de andere studieverenigingen om samen alle studenten iets extra’s te bieden in de vorm van ontspanning naast hun studie. Wat dit voor toffe dingen allemaal precies gaan zijn dit jaar? Dat zul je dit studiejaar te weten komen!

 

 

 

 

Commissaris Externe Zaken & Vicevoorzitter

Menno Sieval

Mijn naam is Menno Sieval en ik ben 18 jaar. Ik zit in mijn tweede jaar van Chemie en ik heb de specialisatie Organische Chemie gekozen. In het studiejaar 2018-2019 mag ik bij SV Nucleus tijdens het lustrumjaar twee prachtige bestuursfuncties uitvoeren, Commissaris Externe Zaken & Vicevoorzitter. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat de huidige partners tevreden blijven maar ook dat er nieuwe partners en contacten geworven worden. Ook ben ik contactpersoon voor bedrijven die onze vereniging benaderen. Helaas woon ik nog in Zoetermeer, maar ik wil dit jaar graag in leiden gaan wonen. Ik ben al mijn hele leven fanatiek hockeyer en hou ook van veel andere sporten, dit neemt niet weg dat ik het heerlijk vind om achter mijn computer te kruipen en daar lekker te gamen (waar ik helaas niet altijd even goed in ben). Daarnaast houd ik wel van een lekkere borrel en ben daarom vaak te vinden in het Grand Café. Ik heb er zin in! Hopelijk zie ik jullie vaak bij de lezingen, borrels, andere activiteiten of gewoon in het Grand Café.