Beste aankomende eerstejaars!

Jij hebt gekozen voor de studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek of Chemie en daarmee begin jij aan je nieuwe leven als student. Om meteen een goede start te maken aan je nieuwe studentenleven nodigt SV Nucleus je uit om mee te gaan op introkamp. Dit is een ideale gelegenheid om klasgenoten en de vereniging te leren kennen in het eerste semester! Op kamp ga je samen met de medestudenten een aantal gouden dagen tegemoet. Overdag hebben wij een tof programma vol activiteiten en ‘s avonds is er natuurlijk tijd genoeg om gezellig na te praten en sterke verhalen te vertellen aan de bar. Dit wil je niet missen!

Help jij ons om het introkamp tot een succes te maken? Heb je nog vragen? Een aantal hebben we hieronder al beantwoord. Overige vragen kan je altijd stellen door info@svnucleus.nl te e-mailen.

Hoeveel kost het kamp?
Het kamp kost rond de €50,-. Hiervoor krijg je overnachting voor het hele kamp en ontbijt, lunch en avondeten.

Is het introkamp verplicht?
Nee, het introkamp is niet verplicht. Wel raden we het kamp sterk aan, omdat je sneller meer medestudenten leert kennen, wat niet alleen heel gezellig is maar ook gunstig kan zijn voor je studie.

Zijn er ontgroeningen tijdens het kamp?
Nee, er zijn geen ontgroeningen tijdens het kamp.

Ik heb een allergie of aandoening, kan ik dan mee op kamp?
Indien je een allergie of aandoening hebt waardoor je twijfelt of je mee kan op kamp, neem dan contact op met het bestuur via info@svnucleus.nl en dan kijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen.

Waar meld ik mij allemaal voor aan wanneer ik mij aanmeld voor het kamp?
Wanneer je je aanmeldt voor het kamp schrijf je je automatisch ook in voor de vereniging en ga je akkoord met het HR en de statuten. Lidmaatschap bij de vereniging kost 10 euro per jaar en je kan je elk collegejaar voor het daaropvolgende jaar uitschrijven. Indien je al lid was wordt je natuurlijk niet dubbel ingeschreven.

Registratie en betaling

Hoe kan ik me inschrijven voor het kamp?
Wanneer er meer bekend is zal dat hier en op social media worden geplaatst!

Hoe moet ik betalen voor het introkamp?
Zodra je bevestiging hebt ontvangen in de mail dat jouw aanmelding compleet is, kan je het verschuldigde bedrag overmaken naar de rekening van de vereniging. Deze zal worden vermeld in de mail.

Alcohol- en drugsbeleid

Hoe wordt er omgegaan met alcohol en drugs tijdens het introkamp?
Er wordt gebruik gemaakt van twee kleuren bandjes voor de deelnemers, eentje voor deelnemers onder de 18 jaar en eentje voor deelnemers boven de 18 jaar. Er wordt geen alcohol geschonken aan minderjarigen. Voor drugs hebben wij een nultolerantie beleid.