De Kampcommissie, ookwel KC, is de belangrijkste commissie van studievereniging Nucleus. De KC geeft namelijk alle eerstejaars de kans om kennis te maken met hun klasgenoten en de vereniging nog voordat het schooljaar begint! Je bent natuurlijk mee geweest op kamp, dus je weet hoe het daar aan toe gaat, maar weet je ook hoe je het kan neerzetten? Op het kamp zelf voor een grote groep koken, een slecht weer-plan hebben, iedereen bezig houden?. Als KC vergader je elke week voor 1 of 2 uur, samen met bestuur regel je zo snel mogelijk een locatie voor het kamp en ga je daarna met je commissie een leuke invulling geven aan het dagprogramma. Heb jij ervaring als een animatiemedewerker of als scout, of wil je heel graag leren hoe je een kamp organiseert? Meld je dan snel aan voor de kampcommissie 2019-2020!