SV Nucleus is de studievereniging van “Chemie” en “Biologisch en medisch laboratorium onderzoek” op Hogeschool Leiden. Het huidige bestuur is het 4e bestuur, daarmee is het dus een relatief jonge vereniging. In deze paar jaar is ervoor gezorgd dat er een boekendeal is gesloten met studystore, elke woensdag van 17:30 tot 20:00 een studeermoment op de hogeschool in G3.037 geregeld, er is elke derde donderdag van de maand een borrel in de Odessa en er is elke maand minstens een recreatieve en een educatieve activiteit. Dit kan het bestuur natuurlijk niet alleen onderhouden. Daarom heeft Nucleus zes commissies, namelijk de activiteitencommissie, educatiecommissie, kampcommissie, reiscommissie, mediacommissie en de barcommissie.

Heb je vragen? Mail dan naar info@svnucleus.nl, of als je je wil inschrijven kan dat met het inschrijfformulier.