Menu Sluiten

Activiteiten

Volg ons op Instagram!

Nucleus heeft elke maand meerdere activiteiten, hieronder verstaan wij alles van feesten tot lezingen. Wil je op de hoogte blijven van wat wij allemaal doen? Houd dan ons Ticketsysteem in de gaten of stuur een email naar info@svnucleus.nl om te vragen of je in de Evenementen WhatsAppgroep kan!

Door een kleine fout met het ticketsysteem is deze functie helaas momenteel niet beschikbaar. Excuses voor het ongemak!

Lezingen

Nucleus organiseert natuurlijk ook lezingen. Deze gaan over studiegerelateerde onderwerpen. Onze educatiecommissie zorgt voor de sprekers, locatie en aankleding.

Feesten

Gedurende het jaar organiseert Nucleus, soms in samenwerking met andere verenigingen, feesten. Dit zijn altijd topfeesten waar naar uitgekeken wordt.

Borrels

Elke derde donderdag van de maand is de Nucleus borrel. Deze vindt plaats in Breehuys 16 in Leiden, van 19:00 tot 23:00. De activiteitencommissie verzorgt meestal de thema’s op de borrel. Indien borrels op een ander moment of andere locatie  plaatsvinden wordt dit in de evenementen chat gedeeld, op overige social media kanalen, en staat het natuurlijk duidelijk vermeld in het Ticketsysteem.


Let trouwens op: in principe kan je je kaartje voor een evenement niet zo maar annuleren. Kan je nou toch niet? Stuur een berichtje naar het bestuur via info@svnucleus.nl of app naar het nummer: 06-25211330 dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen. Houd er wel rekening mee dat je misschien geen of slechts een deel van je geld terug kan krijgen. Doorverkopen is niet toegestaan omdat de tickets op naam staan, wanneer iemand bij een evenement met een ticket op een andere naam aankomt mag deze worden geweigerd.