SV Nucleus is de studievereniging van “Chemie” en “Biologisch en medisch laboratorium onderzoek” op Hogeschool Leiden. Het huidige bestuur is het 6e bestuur, daarmee is het dus een relatief jonge vereniging. In deze paar jaar is ervoor gezorgd dat er een boekendeal is gesloten met de hlBookshop, er is elke derde donderdag van de maand een borrel in de Odessa en er is elke maand minstens een recreatieve en een educatieve activiteit. Dit kan het bestuur natuurlijk niet alleen onderhouden. Daarom heeft onze vereniging negen commissies. Heb je interesse om je aan te melden voor een commissie of wil je meer informatie over een commissie? Klik dan hier voor het overzicht van onze commissies.

Voor algemene vragen kun je bij ons terecht via onze mail info@svnucleus.nl. Als je je wil inschrijven kan dat met het inschrijfformulier.