Menu Sluiten

Besturen & Historie

Historie der Studievereniging Nucleus

Feline Haneveld

Voorzitter

Gegroet celkernen!

Mijn naam is Feline, de voorzitter van het 10e bestuur der SV Nucleus. Vorig jaar (sept. 2022) ben ik begonnen met mijn BM-studie en raakte meteen enthousiast over de studievereniging. Hier heb ik nieuwe vrienden gemaakt en onvergetelijke ervaringen opgedaan, zoals onze studiereis naar Kraków. Als voorzitter wil ik ervoor zorgen dat elk lid een plezierige studie- en studententijd heeft. We hebben dit jaar extra veel leuke evenementen op het programma staan om ons 10-jarig bestaan te vieren.

Naast mijn rol als voorzitter zal ik me bezighouden met mijn minors, bijdragen aan de Honours-community en deelnemen aan de Opleidingscommissie. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten tijdens de (lustrum) activiteiten van dit jaar. Aarzel niet om me aan te spreken voor een praatje en deel gerust feedback en suggesties om onze vereniging nog mooier te maken! 💙🧡

Rianne de Geus

Secretaris

Hoi iedereen!

Mijn naam is Rianne de Geus. Dit is mijn laatste studiejaar van de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Ik ben dit jaar de secretaris van het SV Nucleus bestuur 23-24.
Dit is ook meteen mijn laatste jaar als student. Paniek! Ik ben afgelopen jaar veel actief geweest bij de vereniging en wil hier graag actief blijven om mijn laatste studiejaar onvergetelijk te maken.

Naast mijn studie en de vereniging loop ik graag door de duinen of andere mooie natuurplekken. Daarnaast vindt ik het ook leuk om te gamen en/of af te spreken met vrienden.

Laten we genieten van ons lustrum jaar!
Met blauw-oranje groet.

Stijn Dekker

Penningmeester & Assessor onderwijs

Hallo mensen van het goede leven, Ik ben Stijn Dekker en in jaar 2023/2024 heb ik de functie van Penningmeester en Assessor Onderwijs van SV Nucleus. Ik houd mij bezig met de geldzaken van de vereniging en studie gerelateerde zaken, zoals lezingen en excursies. Ik doe de opleiding Biologisch en Medisch laboratoriumonderzoek. Ik vind het leuk om bestuur te doen en daarmee mijn studentenleven en de vereniging een leuk jaar te bezorgen. Buiten school houd ik me bezig met een goede hoeveelheid films en series kijken, gamen en lezen. Ik hoop er een leuk en gezellig jaar ervan te maken met iedereen!

Vera Cheng

Commissaris Interne zaken

Hoi hoii allemaal! Mijn naam is Vera Cheng. Ik ben 18 jaar en ik studeer Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Daarnaast ben ik in het jaar van 2023-2024 de commissaris interne zaken van SV Nucleus. Dat lijkt me ontzettend leuk, omdat ik afgelopen jaar veel vrienden en herinneringen heb gemaakt met de studievereniging. We gaan er voor zorgen dat komend jaar minstens even gezellig wordt! In mijn vrije tijd vind ik het verder ook leuk om met vrienden af te spreken. Ik hoop jullie komend jaar veel te zien bij de activiteiten en borrels :). Tot snel!

Sanne van Eck

Commissaris Externe zaken

Hi Allemaal,

Mijn naam is Sanne. Ik ben 21 jaar oud. Aankomende studie jaar (2023/2024) ga ik de fuctie commisaris externe zaken vervullen in het bestuur van SV nucleus. Met deze functie ga ik ervoor zorgen dat er voldoende geld in het potje terecht komt om leuke activiteiten voor onze leden te organiseren!

Naast mijn bestuursjaar zit ik in mijn 4e jaar van mijn studie in de richting B&M en mag ik hopelijk in juli 2024 mijn diploma in ontvangst nemen.

Ik hoop jullie snel te zien bij al onze leuke activiteiten, dan gaan we samen een drankje doen 🙂 !

Met blauw-oranje groet,
Sanne van Eck

Zyra van der Linde

Voorzitter

Hoi iedereen, mijn naam is Zyra van der Linde en ik ben in jaar 2022-2023 de voorzitter van SV Nucleus. Ik vind het een leuke uitdaging om een bestuursjaar te doen naast mijn studie en ik kijk vooral uit naar de gezellige activiteiten en (nieuwe) leden. Ik studeer momenteel Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Verder loop ik graag met mijn hond Bob over strand, ik kom namelijk uit Katwijk. Ook speel ik bij een toneelvereniging, dus kom maar op met de drama!

Prithvi Khoenkhoen

 

Secretaris & Assessor Onderwijs

Hoi iedereen!
Mijn naam is Prithvi Khoenkhoen. Ik ben 18 jaar oud. Komend jaar ga ik het 3e jaar van mijn studie B&M in en ik ga de bestuurstaken van secretaris en assessor onderwijs vervullen.

Vanuit mijn dubbele functie wil ik graag zowel het ledenbestand en de communicatie strak onderhouden als het helpen bij het opzetten van leuke educatieve activiteiten en versterken van de positie van Nucleus op de Hogeschool.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om mezelf te verdwalen in fantasy (of het nou een serie, game of boek is). Verder vind ik het leuk om te sporten en mijn huisdieren en planten te onderhouden.

Ik ben er zeker van dat we volgend jaar, een jaar vol jolijt zullen ervaren en hoop iedereen te zien bij de activiteiten!

Met blauw-oranje groet,
Prithvi Khoenkhoen

Nigel Koonincks

 

Penningmeester & Vicevoorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Nigel Koonincks. Ik ben 24 en komend jaar ga ik het 4e jaar in van mijn studie Organische Chemie. Afgelopen twee jaar heb ik me met veel plezier ingezet voor de kascommissie, en de barcommissie zover dat kon. Ik heb het altijd erg naar mijn zin gehad op activiteiten en feestjes van SV Nucleus. Dit jaar ben ik Penningmeester om de financiële zaken goed te regelen zodat we leuke activiteiten en feestjes kunnen blijven geven. In mijn vrije tijd doe ik graag aan fitness, skeeleren, lezen en afspreken met vrienden.
Ik hoop jullie komend jaar bij veel activiteiten en borrels te zien, dan maken we er samen een super leuk jaar van!

Romy Vermeer

 

Commissaris Interne Zaken

Hi hi. Mijn naam is Romy Vermeer. Dit jaar doe ik het 4e jaar in van mijn versnelde studie.
Omdat mijn studie begon tijdens de corona pandemie heb ik helaas niet veel met de studievereniging kunnen doen. Wel wist ik na een aantal activiteiten al dat het mij erg leuk leek om wat te betekenen voor de vereniging. Afgelopen schooljaar heb ik stage gelopen in het buitenland waardoor ik niet veel bij activiteiten aanwezig kon zijn dus nu kijk ik er heel erg naar uit om nu veel voor de vereniging te kunnen doen. Daarom zet ik mij dit jaar in voor het bestuur als commissaris interne zaken. In mij vrije tijd doe ik graag veel vrijwilligers werk en doe ik aan dansen en amateur musicallessen. Ik kijk ernaar uit komend jaar jullie veel te zien bij borrels en andere activiteiten.

Kaylee Stuut

 

Commissaris Externe Zaken

Hallo lieve Nucleus leden, ik ben Kaylee Stuut, ik ben 21 jaar oud en zit komend jaar nogmaals in het tweede jaar van mijn studie BM. Het afgelopen jaar heb ik veel van de Nucleus activiteiten genoten en veel nieuwe vrienden gemaakt bij Nucleus!

Voor mij is de studievereniging altijd ontzettend gezellig geweest. Ik ga met veel plezier naar borrels, feesten en andere activiteiten. Komend jaar heb ik mij aangemeld voor commissaris externe zaken waarbij mijn taak wordt: het binnen slepen van sponsoren en geld voor onze vereniging! Zo kunnen we deze leuke activiteiten behouden.

Naast mijn opleiding dans ik graag! Ik doe aan zumba en ga binnenkort beginnen met Bachata lessen. Verder rijd ik graag paard op mijn cross pony Gilbert!

Ik hoop jullie te zien bij de activiteiten van komend jaar! Tot snel!

Nils Ravensbergen

Voorzitter

Hoi Allemaal, Mijn Naam is Nils Ravensbergen en komen schooljaar ben ik de voorzitter van het 8ste bestuur van onze geweldige studievereniging. Ik ben momenteel 4de jaars student B&M en ben dan ook nu bezig met mijn afstudeerstage. Hiermee ben ik in februari 2022 klaar en hoop me hierna nog steeds volledig in te kunnen zetten voor onze vereniging. Voor Nucleus heb ik nog op een zeilvereniging gezeten en heb hier een hoop ervaring gekregen met het leiden van verschillende vergaderingen en ook iedereen aan het woord te laten. Vandaar dat ik ook ervoor gekozen heb voor de functie van Voorzitter. Naast mijn ervaringen ben ik ook vrij sociaal en vind ik een borrel en een goed gesprek ook niet erg. Dus ik hoop jullie spoedig weer op diverse activiteiten te zien die wij in het aankomend jaar zo veel mogelijk proberen te organiseren!

Frido van Rijnswou

Secretaris

Beste Leden, Mijn naam is Frido van Rijnswou, secretaris voor studievereniging Nucleus 2021-2022. Als secretaris zal ik er dit jaar voor zorgen dat jullie up-to-date blijven door 2 keer per maand een nieuwsbrief te mailen. Ook zorg ik er voor dat alle mails beantwoord worden of delegeer deze naar de desbetreffende personen. Daarnaast houd ik ook het ledenbestand bij. In mijn vrijetijd ben ik veel aan het sporten of geef zelf sport training. Ik ben altijd wel in voor een goed feestje en sta open voor een gezellig praatje. Afgelopen jaren heb ik aan menigte activiteiten deelgenomen en was vaak bij de borrels. Dit schooljaar zal ik ook weer vaak aanwezig zijn op de borrels en zo veel mogelijk activiteiten. Graag zie ik jullie daar.

Luc van Malkenhorst

Penningmeester

Hoi! Mijn naam is Luc van Malkenhorst. Ik ben 21 jaar en start binnenkort mijn derde jaar van de studie Chemie. Afgelopen jaar had ik mij aangemeld voor de Barcommissie en heb aan het eind van het jaar, toen we eindelijk iets fysieks mochten ondernemen, enorm van genoten. Daarnaast had ik al een langere tijd een hechte band met mensen die voor Nucleus het afgelopen jaar veel betekent hebben. Dit jaar wilde ik graag helpen om het meeste van SV Nucleus te maken. In mijn perspectief kan ik dit ideaal het beste waarmaken door in het bestuur van SV Nucleus de taak van penningmeester op mij te nemen. Ik hou ervan om in mijn vrije tijd te zeilen, een beetje te klussen en mensen leren kennen. Leer ik jou volgend jaar kennen op een van onze activiteiten of borrels?

Moniek van Schaik

Commissaris Interne Zaken

Hey lieve mensjes! Mijn naam is Moniek van Schaik en dit jaar ga ik beginnen aan mijn 3e jaar van de studie chemie. Afgelopen jaar heb ik mij met plezier ingezet voor de Activiteitencommissie, wat mij ertoe heeft geleid om me ook op te geven voor het bestuur voor de functie Commissaris Interne Zaken. Hierdoor zal ik dit jaar onder anderen verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van de Activiteitencommissie. Helaas zijn er niet veel activiteiten geweest het afgelopen schooljaar, hierdoor ga ik dit jaar zo veel mogelijk activiteiten en borrels bijwonen. Verder spreek ik na school graag af met vrienden of doe ik iets creatiefs als tekenen. Ik hoop iedereen dit jaar weer te zien bij de borrels en activiteiten, die met een beetje geluk weer gewoon fysiek plaats kunnen vinden!

Johan van Delft

Assessor Onderwijs

Hallo allemaal! Mijn naam is Johan van Delft en ik ben vierdejaars student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Dit studiejaar, 2021-2022, zal ik de functie van Assessor Onderwijs bekleden. In dit jaar ga ik mij bezighouden met studie gerelateerde zaken waaronder het organiseren van lezingen en excursies. In mijn vrije tijd spreek ik geregeld met vrienden af, kijk series en speel ik af en toe wat gitaar of piano en ben ik op de borrels en activiteiten te vinden. Heb je leuke ideeën voor een lezing of excursie, laat het vooral aan mij weten. Ik hoop een leerzaam en gezellig jaar neer te zetten en veel nieuwe leden te ontmoeten!

Rianne van Velzen

Commissaris Algemene Zaken & Vicevoorzitter

Hoi, Mijn naam is Rianne van Velzen. Ik ben al vier jaar lid van de studievereniging Nucleus. Afgelopen jaren heb ik aan veel activiteiten meegedaan en was ik op veel borrels aanwezig. Na altijd van de zijlijn te hebben gekeken, heb ik dit jaar besloten mij actief in te zetten en mij aan te melden voor het bestuur en zo mijn steentje bij te dragen aan het onderhouden van de vereniging. Mijn functie is de Commissaris van Algemene zaken. Dit houdt in dat ik als soort van vliegende keep de afstudeerders in het bestuur zal ondersteunen en helpen met hun taken. Daarnaast kun je met algemene problemen of zaken altijd bij mij terecht. In mijn vrije tijd hou ik van creatief bezig zijn en ben ik altijd in voor een goed feestje. Ik hoop jullie binnenkort te zien op onze borrels en activiteiten.

Jasmijn de Brey

Commissaris Externe Zaken (tot 14 maart 2022)

Hoihoi, ik ben Jasmijn de Brey en ik mag komend jaar de functie bekleden van Commissaris Externe Zaken in het bestuur van het oh zo mooie Nucleus. Mijn doel is om dit jaar voor veel nieuwe samenwerkingen te zorgen met bedrijven en andere verenigingen. Daarnaast wil ik leerzame en vooral leuke lezingen en gezellige excursies organiseren. Zelf begin ik dit jaar aan mijn laatste jaar van de opleiding Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek met een stage aan het LUMC, waardoor ik ook veel te vinden ben in Leiden. Hopelijk zie ik jullie daar binnenkort ook, tot snel!

Senna Latooij

Voorzitter (vanaf 19 mei 2021) & Commissaris Interne Zaken

Hoihoi! Mijn naam is Senna Latooij, en dit jaar ga ik aan mijn tweede jaar chemie beginnen. Afgelopen jaar ben ik naar veel activiteiten geweest en heb ik mezelf mogen inzetten voor de Sportcommissie, het was erg leuk en heb ook het een en het ander geleerd. Dit heeft ertoe geleid om me dit jaar aan te melden voor het bestuur, waar ik de functies van Voorzitter en Commissaris Interne Zaken op me ga nemen. Buiten school ben ik vaak aan het sporten of gezellig met vrienden. Ik hoop jullie te zien bij een van de activiteiten of maandelijkse borrels, tot snel!

Esmee van den Berg

Secretaris & Penningmeester (vanaf 13 mei 2021)

Hey! Mijn naam is Esmee van den Berg. Momenteel studeer ik Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en zit ik in het vierde studiejaar. Afgelopen studiejaar ben ik als secretaris actief geweest binnen de Acquisitiecommissie en Educatiecommissie. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren actief geweest binnen de Barcommissie, Mediacommissie en Lustrumcommissie. Dit jaar ben ik opzoek naar nog meer uitdaging vandaar dat ik in het aankomende studiejaar in het bestuur van SV Nucleus de taak van secretaris en penningmeester op mij zal nemen. Als secretaris zorg ik ervoor dat alle mails worden beantwoord, de leden twee keer in de maand de nieuwsbrief ontvangen en het bijhouden van het ledenbestand. In mijn vrije tijd hou ik ervan om af te spreken met vrienden, dansen en fotografie. Ik kijk er naar uit een mooi jaar voor jullie neer te zetten vol met leuk activiteiten, borrels en lezingen!

Willemijn Beek

Voorzitter (tot 19 mei 2021)

Mijn naam is Willemijn Beek en ik ben 20 jaar. Momenteel studeer ik Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en zit ik in het tweede studiejaar. Aankomend schooljaar ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en veel gezelligheid en vandaar dat ik in het aankomende studiejaar in het bestuur van SV Nucleus de taak van voorzitter op mij zal nemen. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijke voor de studievereniging en haar leden. In mijn vrije tijd hou ik ervan om af te spreken met vrienden, te sporten en winkelen. Ik kijk er naar uit om een leuk jaar voor jullie neer te zetten, vol met activiteiten, borrels en lezingen!

Joulyssa Wolff

Penningmeester (tot 13 mei 2021)

Hallo!! Ik ben Joulyssa Wolff en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer chemie met organische chemie als mijn specialisatie en ik zit momenteel in mijn derde jaar. Ik ben de afgelopen jaren best wel actief geweest bij SV Nucleus. Ik heb namelijk in de Kampcommissie, Lustrumcommissie en de Acquisitiecommissie gezeten. Voor het studiejaar 2020-2021 zal ik als bestuur de taken van penningmeester en Commissaris Externe Zaken op me nemen. Als penningmeester ga ik ervoor zorgen dat de vereniging genoeg geld heeft om alle activiteiten te organiseren zonder dat we bankroet gaan en als Commissaris Externe Zaken ga ik vooral bezig zijn met externe partijen en nieuwe dealtjes en sponsoring sluiten. Naast SV Nucleus ben ik ook actief bij SSR-Leiden waar ik lid ben van de Witte Wieven. Als je vragen hebt, mag je altijd naar me toe komen. Hopelijk komen we elkaar op de borrels of activiteiten tegemoet.

Maxime Jobels

Voorzitter

Ik ben Maxime Jobels. Ik studeer Chemie, momenteel in het tweede studiejaar. Afgelopen studiejaar heb ik me vol enthousiasme mogen inzetten voor de Educatiecommissie van onze vereniging als voorzitter en dit heeft mij geïnspireerd om de ontwikkeling die dit met zich meebracht voort te zetten. Dit jaar bekleed ik dan ook met veel plezier de functie voorzitter in het bestuur van onze vereniging. Ook ben ik nog actief op de hogeschool binnen het honoursprogramma en ben ik studentassistent bij de opleiding Chemie. Naast al deze ontwikkelingsgeoriënteerde bezigheden houd ik me graag bezig met muziek maken, spelletjes spelen, koken en gezelligheid met vrienden binnen en buiten de vereniging. Heb je vragen over de vereniging, de opleiding of gewoon iets anders, spreek me vooral een keer aan op de borrel of in het grand café!

Larissa Rosbach

Secretaris

Hoihoi! Mijn naam is Larissa Rosbach en ik ben 18 jaar. Ik ben tweedejaars student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en ik zal dit jaar de functie secretaris op mij nemen. Dit betekend dat ik de mailtjes beantwoord, het leden bestand up-to-date houd en dat ik de nieuwsbrief verzorg. Het afgelopen jaar heb ik een top jaar gehad bij SV nucleus, ik ben regelmatig naar de borrels en activiteiten geweest en heb daar onwijs leuke mensen leren kennen. Buiten mijn studie houd ik mij bezig met sporten, leuke dingen doen met vriendinnen en een avondje bankhangen met Netflix mag ook zeker. Ik heb super veel zin in dit bestuursjaar en ik hoop dat we met zijn alle een erg leuke tijd tegemoet gaan. Mocht je me ergens tegenkomen, twijfel vooral niet om me aan te spreken! Hopelijk zie ik jullie vaak op de activiteiten en de borrels.

Nick Tijsterman

Penningmeester

Geachte leden,
Mijn naam is Nick Tijsterman, penningmeester voor studievereniging Nucleus in het studiejaar 2019-2020. Afgelopen jaren heb ik mij ingezet binnen de vereniging binnen diverse commissies van Nucleus. Ik ben een hogerejaars chemiestudent, met de specialisatie Organische Chemie. Buiten mijn studie ben ik actief binnen een verzameling gremia van medezeggenschap van de Hogeschool, lid van College van beroep voor de examens. In de geringe vrije tijd die mij resteert naast het uitpluizen van de OER, diverse andere boeiende reglementen, statuten enzovoorts geniet ik van koken voor vrienden met een goed glas rode wijn. Vaak kan je mij vinden op mijn aftandse gemotoriseerde tweewieler. Kom vooral een keer een kopje koffie nuttigen in mijn kantoor tegenover het Grand Café, tabee!
Met blauw-oranje groetjes, de penningmeester van het VIe bestuur der studievereniging Nucleus
Nick Tijsterman

Laura Outhuis

Assessor Onderwijs, Vicevoorzitter

Hoi allemaal! Mijn naam is Laura Outhuis en ik ben tweedejaars studente Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Ik zal volgend jaar de rol van Assessor Onderwijs bekleden, samen met de rol van Vicevoorzitter. Naast deze twee bestuursfuncties ben ik ook nog de voorzitter van de opleidingscommissie van Applied Science en ben ik actief bij verschillende verenigingen. Ik wil volgend jaar het educatieve deel van de vereniging nog meer in het zonnetje zetten door te luisteren naar de studenten en hierdoor de juiste hulp aan te kunnen bieden. Naast school hou ik erg van koken, films kijken en afspreken met vrienden (en af en toe een beetje uitgaan). Als ik dan nog tijd over heb wil ik nog wel eens bezig zijn met creatieve bezigheden, maar meestal vermaak ik me wel. Ik hoop veel nieuwe leden te ontmoeten volgend jaar en dat we er weer een gezellig jaar van kunnen maken samen! Veel liefs, Laura

Joost Priem

Commissaris Interne Zaken

Mijn naam is Joost Priem. Dit jaar ga ik met mijn tweede jaar B&M beginnen. Tijdens dit jaar ga ik zoveel mogelijk borrels bijwonen en toch alle punten halen. Maar dit kan ik natuurlijk niet alleen. Gelukkig ga ik dit jaar naast studeren actief zijn als Commissaris Interne Zaken van SV Nucleus waarbij ik in een trouw team geplaatst ben met mede bestuursgenoten. Samen zullen we ervoor zorgen dat alle borrels succesvol worden evenals de gemaakte tentamens en verslagen. Als Commissaris Interne Zaken ben ik onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden van de Activiteitencommissie van de vereniging. Heb jij een leuk idee voor een activiteit? Of lijkt het jouw leuk om af en toe met iets te helpen? Of wil je gewoon een beetje slap ouwe hoeren? Trek dan aan m’n mouw bij het Grand Café of in de Odessa tijdens een van onze borrels

Max Scholten

Commissaris Externe Zaken

Hey! Mijn naam is Max Scholten en ik zal dit jaar mij inzetten voor de functie Commissaris Externe Zaken. Ik zit nu in het tweede jaar van chemie en volg de opleiding met veel plezier. Naast dat ik lid ben van Nucleus ben ik vorig jaar ook lid geworden van SSR. Afgelopen jaar heb ik mij ingezet als penningmeester van de Activiteitencommissie. In deze commissie had ik het erg naar mijn zin en heb ik voor jullie leuke activiteiten en borrels georganiseerd. Dit heeft mij geïnspireerd om dit jaar het bestuur in te gaan. Als Commissaris Externe Zaken zal ik vooral bezig zijn met het contact met externe partijen. Ik zal bijvoorbeeld zorgen dat er voor jullie leuke merchandise zal zijn en extra geld vanuit sponsoring. Je zal mij vooral kunnen vinden in het Grand Café, tijdens activiteiten en op de borrels. Als je vragen hebt of gewoon een praatje wil maken spreek me dan vooral aan. Tot snel!

Annemarie Bouma

Voorzitter

Mijn naam is Annemarie Bouma en ik ben 24 jaar. Dit studiejaar, 2018-2019, bekleed ik de functie van voorzitter van SV Nucleus. Als voorzitter ben je eindverantwoordelijke voor de studievereniging en haar leden. Zelf ben ik derdejaars student van de studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en wil ik graag volgend jaar afstuderen op het gebied van neurologie. Dit jaar leg ik graag de focus op leuke samenwerkingen en het organiseren van interessante lezingen, gezellige borrels en zo veel meer. Het creëren van een leuk jaar doe je met z’n allen en wij hopen jullie daarom allemaal te zien op aankomende activiteiten!

Inge van der Veen

Secretaris

Mijn naam is Inge van der Veen en ik mag dit jaar de taak van secretaris van SV Nucleus op mij nemen. Als secretaris zorg ik ervoor dat het ledenbestand up-to-date is, mailtjes worden beantwoordt en de leden twee keer per maand de nieuwsbrief ontvangen. Momenteel ben ik ben derdejaars Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek studente. Naast mijn studie en bestuursjaar besteed ik mijn tijd aan gezellig doen met vrienden en geregeld Netflix kijken. Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuur een geweldig eerste lustrumjaar voor jullie neer te zetten vol met leuke lezingen en activiteiten!

Michael Rodgers

Penningmeester

Mijn naam is Michael Rodgers en voor het studiejaar 2018-2019 bekleed ik de functie van penningmeester voor SV Nucleus. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle financiën en geldzaken van de studievereniging. Momenteel ben ik derdejaars student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en studeer ik volgend jaar af op het gebied van biofarmaceutica. Aankomend jaar streef ik naar een nieuw financieel hoogtepunt voor de vereniging, dit doel wil ik bereiken door de interne structuur van de financiën te verfijnen.

Celine De Schrijver

Assessor Onderwijs

Mijn naam is Celine De Schrijver en ik ben 20 jaar. Ik ben derdejaars student Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. In de afgelopen 2 jaar ben ik actief lid geweest bij SV Nucleus. Ik ben regelmatig naar borrels geweest. Ook ben ik allebei de jaren mee geweest met studiereis en afgelopen jaar zat ik in de Reiscommissie, waarbij we geholpen hebben om de reis op te zetten. Ik vond dit zo leuk dat ik besloten heb om een bestuursjaar te doen. Dit studiejaar ben ik Assessor Onderwijs van SV Nucleus. Dit jaar ga ik mij bezig houden met de studiegerelateerde zaken en het contact met de Hogeschool. Dit jaar gaan er weer lezingen, symposia en excursies georganiseerd worden. Ik hoop er een leuk en leerzaam jaar van te maken en hopelijk zien we jullie bij de lezingen, Slimstuderen en de borrels!

Dimitri Imanse

Commissaris Interne Zaken

Mijn naam is Dimitri Imanse, 22 jaar en tweedejaars Chemie student. In mijn eerste jaar op Hogeschool Leiden leerde ik SV Nucleus kennen, wat in mijn tweede jaar volgde met een rol in de Activiteitencommissie. Dit maakte iets los, waardoor ik nu SV Nucleus in het studiejaar 2018-2019 verder mag helpen als Commissaris Interne Zaken. Ik houd mijzelf vooral bezig met de communicatie van de activiteiten van de studievereniging naar de leden toe, denk aan het onderhouden van website en de Facebook-pagina. Daarnaast geef ik aansturing aan de Activiteitencommissie en werk ik samen met de andere studieverenigingen om samen alle studenten iets extra’s te bieden in de vorm van ontspanning naast hun studie. Wat dit voor toffe dingen allemaal precies gaan zijn dit jaar? Dat zul je dit studiejaar te weten komen!

Menno Sieval

Commissaris Externe Zaken, Vicevoorzitter

Mijn naam is Menno Sieval en ik ben 18 jaar. Ik zit in mijn tweede jaar van Chemie en ik heb de specialisatie Organische Chemie gekozen. In het studiejaar 2018-2019 mag ik bij SV Nucleus tijdens het lustrumjaar twee prachtige bestuursfuncties uitvoeren, Commissaris Externe Zaken & Vicevoorzitter. Dit houdt in dat ik ervoor zorg dat de huidige partners tevreden blijven maar ook dat er nieuwe partners en contacten geworven worden. Ook ben ik contactpersoon voor bedrijven die onze vereniging benaderen. Helaas woon ik nog in Zoetermeer, maar ik wil dit jaar graag in Leiden gaan wonen. Ik ben al mijn hele leven fanatiek hockeyer en hou ook van veel andere sporten, dit neemt niet weg dat ik het heerlijk vind om achter mijn computer te kruipen en daar lekker te gamen (waar ik helaas niet altijd even goed in ben). Daarnaast houd ik wel van een lekkere borrel en ben daarom vaak te vinden in het Grand Café. Ik heb er zin in! Hopelijk zie ik jullie vaak bij de lezingen, borrels, andere activiteiten of gewoon in het Grand Café.

Matias Pesman

Voorzitter

Mijn naam is Matias Pesman en voor het studiejaar 2017-2018 vervulde ik de eervolle functie als vierde voorzitter van SV Nucleus. Met deze functie leid ik het bestuur tijdens het jaar en ben ik de eindverantwoordelijke voor de studievereniging en haar leden. Zelf studeer ik Chemie met als specialisatie organische synthese. Dit jaar zal ik veel tijd besteden aan het managen van deze fantastische groep om geweldige borrels, lezingen en studiegerelateerde activiteiten te organiseren. Ik kijk er heel erg naar uit om jullie allemaal te zien op de komende activiteiten!

Marc Gijzel

Secretaris

Ik ben Marc Gijzel en ik was de secretaris van het studiejaar 2017-2018. Ik ben tweedejaars Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek student. Ik zorg ervoor dat het ledenbestand, de Drive en de mail netjes bijgehouden worden. Als oorspronkelijke Zeeuw vind ik het leuk om te zeilen. Daarnaast vind ik het gezellig om af en toe een biertje te doen met vrienden. Ik hoop je te zien op één van onze borrels, activiteiten, lezingen of gewoon op de hogeschool.

Fabian Goldsack

Penningmeester

Mijn naam is Fabian Goldsack, ik was penningmeester van studievereniging Nucleus in het collegejaar 2017-2018. Ik ben een tweedejaars student chemie. Als penningmeester zorg ik ervoor dat de vereniging al haar activiteiten kan doen, let erop dat er niet te veel gespendeerd wordt, dat de financiën kloppen, van zowel de verenging als dat van de commissies, en dat de verenging alles netjes en op tijd betaald. Openheid is belangrijk voor mij en wil het contact met de leden graag onderhouden. Naast de vereniging fiets ik graag grote stukken, ben ik zeker in voor een feest en zit ik natuurlijk hard aan me studie te werken. Ik heb maar een doel voor dit jaar en dat is om er een onwijs leuk, leerzaam en actief jaar te hebben en samen gaat dit ons zeker lukken!

Anne Engelgeer

Assessor Onderwijs

Mijn naam is Anne Engelgeer, ik ben 22 jaar en derdejaars student Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek op de Hogeschool Leiden.
In het studiejaar 2017-2018 was ik Assessor Onderwijs van SV Nucleus, wat betekent dat ik me bezig zal houden met alle studiegerelateerde aspecten van SV Nucleus. Dit zijn lezingen, symposia, bijlessen, het YouTube channel, excursies en nog een heleboel andere dingen!
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, daarom zal ik ook een van onze nieuwe commissies dit jaar, de Mediacommissie, gaan begeleiden.
Ik hoop er een mooi jaar van te kunnen maken en jullie allemaal te zien op onze activiteiten of bij onze bijlessen komend jaar!

Joost Klaver

Commissaris Interne Zaken

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Joost Klaver, Commissaris Interne Zaken van de vereniging SV Nucleus van het studiejaar 2017-2018. Mijn taken bestaan uit het onderhouden van het contact met de leden, de Activiteitencommissie begeleiden, de website onderhouden en samenwerkingsfeesten organiseren.
Als ik niet aan het studeren ben of bezig met bestuurstaken ben ik te vinden achter de computer, aan het gamen. Of aan de bar met vrienden.
Ik hoop jullie eens, of meer tegen te komen in Grand Café, op een van onze borrels of op andere Nucleus activiteiten!

Kevin Droppert

Commissaris Externe Zaken & Vicevoorzitter

Beste allemaal!
Om te beginnen zal ik even vertellen wie ik nou ben. Mijn naam is Kevin Droppert. Ik ben 23 jaar en ga beginnen aan mijn tweede jaar van B&M. Naast school rij ik graag motor en hoogstwaarschijnlijk gaan jullie dit nog wel zien, aangezien ik bijna nooit op de fiets zit. Zit ik niet op de motor dan komt ook nog regelmatig voor dat ik aan het sleutelen ben aan van alles en nog wat, alles is te maken!
Dit jaar mag ik tot mijn genoegen twee functies betrekken: Commissaris Externe Zaken en Vicevoorzitter.
Vorige jaar was ik voorzitter van de EC en dit was een mooie ervaring, maar dit jaar gaat er een tandje bij en doe ik samen met vijf anderen een bestuursjaar. Ik heb er zin in! Hopelijk zie ik je terug op de borrels, lezingen, bij de bijlessen of op ergens op HSL!

Nick Neuteboom

Voorzitter

Ik ben Nick Neuteboom, voorzitter van SV Nucleus voor het studiejaar 2016-2017. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het voortzetten en bewaren van het succes van SV Nucleus. Dit jaar zal ik me inzetten om een grotere actieve ledenbasis te krijgen zodat elk lid van Nucleus een leuke studententijd kan krijgen. Ik ben op dit moment derdejaars student Chemie en ik heb de specialisatie organische chemie gekozen. Verder woon ik in Leiden en geniet ik veel van mijn Leidse studententijd en met Nucleus daarbij zal dat zich ook gaan voortzetten. Ik kijk er naar uit om jullie dit jaar op de borrels en lezingen te zien!

Anika van Schooten

Secretaris

Ik ben Anika van Schooten, secretaris van SV Nucleus. Ik zorg er dit jaar voor dat alle mailtjes beantwoord worden en dat het ledenbestand netjes bijgehouden wordt. Ondertussen ben ik ook bezig met mijn tweede jaar van de studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Naast mijn studie en het bestuursjaar ga ik roeien bij Asopos en ben ik verslaafd aan films, tv series, Youtube en een lekkere kop thee. Ik super veel zin in dit jaar en hoop met jullie allemaal een praatje te maken op de borrels en tijdens de activiteiten!

Roy Maas

Penningmeester

Mijn naam is Roy Maas, ik ben penningmeester van SV Nucleus voor studiejaar 2016-2017. Ik ben een tweedejaars student chemie. Als penningmeester regel ik alle financiële zaken binnen onze vereniging. Ik houd de vereniging financieel gezond. Naast SV Nucleus en mijn studie sport ik bij atletiekvereniging Sparta. Samen met alle leden gaan wij als bestuur er een leuk en leerzaam jaar van maken.

Gertjan Souverijn

Assessor Onderwijs & Vicevoorzitter

Mijn naam is Gertjan Souverijn, ik ben 21 jaar oud en woon in Katwijk. Ik zit in mijn derde jaar van de studie Chemie, met als specialisatie organische chemie. Dit jaar zal ik de functie van vicevoorzitter & Assessor onderwijs op mij nemen. Ik heb onwijs veel zin in dit nieuwe SV Nucleus jaar en kan haast niet wachten om van start te gaan. Mocht je vragen hebben over de studie of andere dingen gerelateerd aan de studie, spreek mij gerust even aan! Wat ik aan het eind van het jaar hoop te bereiken is dat SV Nucleus nog bekender is geworden dan het al was, er veel leuke activiteiten zijn georganiseerd en er veel nieuwe contacten zijn opgedaan.

Idysha Perez Sanchez

Commissaris Interne zaken

Mijn naam is Idysha en ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding Biologisch en Medisch Laboratoriumonderzoek op de Hogeschool Leiden. Ik woon op dit moment in Leiden maar ik kom uit het gezellige dorpje Mijdrecht. Ik zal dit jaar de functie van Commissaris Interne Zaken vervullen. Het is mijn taak om dit jaar alle activiteiten en lezingen te promoten. Ook begeleid ik de commissies en zorg ik voor goed contact tussen de leden en het bestuur. Naast mijn studie en de studievereniging hou ik me veel bezig met special effect make-up. Ook een wijntje op zijn tijd sla ik zeker niet over. Dit jaar wil ik er voor zorgen dat de activiteiten extra goed gepromoot worden. Het is mijn doel om het aantal actieve leden te laten groeien.

Roos Kaandorp

Voorzitter

Mijn naam is Roos Kaandorp, in het SV Nucleus jaar 2015-2016 zal ik de functie van voorzitter op mij nemen. De studievereniging is vorig jaar met succes op de kaart gezet. Als voorzitter zal ik er voor waken dat dit succes zal voortduren en dat nieuwe doelen zullen worden verwezenlijkt. Daarnaast houd ik het overzicht over de studievereniging. Ik studeer chemie, heb de specialisatie organische synthese gekozen en ben woonachtig in Haarlem. Tijdens dit bestuursjaar hoop ik naast het hebben van gezellige borrels veel nieuwe contacten op te doen.

Marlies Spaans

Secretaris

Ik ben Marlies Spaans, 20 jaar en woon momenteel in Leiden. Ik ben derdejaars Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek studente en heb gekozen voor de specialisatie microbiologie. Dit jaar ben secretaris van SV Nucleus! Dat houd in dat ik ervoor zorg dat alle mailtjes beantwoord, het ledenbestand bij hou en zorg voor alle administratie. Een onwijs leuke functie! Naast mijn studie en het bestuursjaar roei en coach ik bij Asopos, doe ik leuke dingen met mijn vriendinnen en huisgenootjes, hou ik wel van een drankje en een goede cappuccino in de morgen. Ik heb heel veel zin in dit jaar en hoop jullie te zien op de borrels!

Tim Chang

Penningmeester

Hoi, ik ben Tim, penningmeester van SV Nucleus voor studiejaar 2015-2016. Ik ben een derdejaars student B&M en doe als specialisatie moleculair biologie. Ik regel alle financiële zaken binnen onze vereniging, zoals het afschrijven van het lidmaatschap, het betalen van rekeningen en de kosten van de activiteiten. Naast SV Nucleus en de studie ga ik vaak boogschieten waar ik ook in het bestuur zit en jeugdtraining geef.

Frederique Verkerk

Assessor onderwijs & Vicevoorzitter

Ik ben Frederique Verkerk, vicevoorzitter/ assessor onderwijs van SV Nucleus. Ik zal mij dit jaar voornamelijk bezig houden met het contact tussen de Hogeschool en Nucleus. Ook zal ik het aanspreekpunt zijn voor leden met studiegerelateerde vragen. Verder ben ik woonachtig in het prachtige Leiden en ben ik bezig met het derde jaar van de studie Chemie, met als specialisatie Organische synthese. Ik hoop dat we er een heel mooi jaar van gaan maken en dat we jullie veel gaan zien op de borrels en andere activiteiten!

Thomas Trouwen

Commissaris Interne zaken

Ik ben Thomas, tweede jaar Chemie student op hogeschool Leiden. Ik woon op dit moment helaas nog niet in Leiden maar daar gaat komend jaar verandering in komen. Nu woon ik in het altijd mooie en zonnige Heemstede. Naast mijn studie waar veel tijd en energie aan op gaat ben ik bestuur van de studie vereniging samen met geweldige andere mensen. Mijn taak als intern in het bestuur is het contact tussen het bestuur en de leden. Hiernaast ga ik ook de commissies leiden en ben het contact tussen de commissies en het bestuur.

Amina Ali

Commissaris Externe zaken

Mijn naam is Amina. Binnen Nucleus bekleed ik dit jaar de functie Commissaris Externe Zaken. Dit houdt in dat ik mij ga bezighouden met sponsorwerving en ben ik het aanspreekpunt voor externe partijen. Ik ben vierdejaars student B&M en ben naast mijn eerste specialisatie Microbiologie bezig met Moleculaire Biologie als tweede specialisatie. Mensen zien mij als een spontaan en nieuwsgierig persoon. Ik hoop deze eigenschappen in te kunnen zetten om het netwerk van Nucleus verder uit te breiden. Verder ben ik verslaafd aan tv series en help ik graag bij organiseren van diverse activiteiten. Schroom dus niet om mij aan te spreken!

Merel van Dijke

Voorzitter

Ik ben Merel, derdejaars B&M en momenteel bezig met mijn specialisatie Microbiologie. Als voorzitter van SV Nucleus zorg ik ervoor dat de vereniging op rolletjes blijft lopen en stuur ik de rest van het bestuur aan. Daarnaast ben ik contactpersoon en onderhoud ik contacten met de opleiding, de hogeschool en met externe bedrijven. Ik ben, samen met twee anderen, oprichter van SV Nucleus. Buiten school sport ik graag, maar ik lig ook regelmatig op de bank met Netflix aan.

Anouk Spruit

Vicevoorzitter

Hi, mijn naam is Anouk en ben woonachtig in het mooie Leiden. Dit jaar is het allereerste jaar voor SV Nucleus waarin alles nog van de grond moet komen. Als Vicevoorzitter zal ik er dan ook alles aan doen om dit binnen goede banen te leiden. Samen met mijn andere bestuursleden hoop ik een mooi jaar neer te zetten, waar met trots op terug gekeken kan worden. Naast het bestuursjaar zit ik in het 3de jaar met de specialisatie moleculaire biologie. Ik ben altijd in voor gezelligheid, nieuwe ideeën, maar vooral enthousiasme!

Thomas Morsch

Secretaris

Hoi ik ben Thomas Morsch, Ik ben de secretaris van SV Nucleus, ik hou mij bezig met de verslagleging van het reilen en zijlen van de vereniging. Daarnaast onderhoud ik contacten binnen de vereniging. Helaas ben ik niet woonachtig in Leiden maar in het verre Alkmaar. Op het moment ben ik bezig met de specialisatie Organische synthese van het HLO. Ik hoop jullie te zien op de activiteiten!

Sander Keizer

Penningmeester

Hoi, ik ben Sander, de penningmeester voor jaar 2014-2015. Ik ben een derdejaars student Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek, met de specialisatie Microbiologie. Mijn taak binnen het bestuur is het verzorgen van de financiën binnen de vereniging, zoals het afschrijven van het lidmaatschap, het betalen van rekeningen en de kosten van de activiteiten. Mijn persoonlijke doel voor dit bestuursjaar is het mogelijk maken van zo veel mogelijk leuke activiteiten en het opbouwen van een gezellige vereniging waar mensen nog jaren plezier van kunnen hebben.

Wouter Noest

Commissaris Interne zaken

Hallo, ik ben Wouter. Ik ben 20 lentes jong en woon in Boskoop. In het dagelijks leven studeer ik Organische synthese. Naast mijn studie houd ik me bezig met de studie vereniging. Hier vervul ik de taak “Intern”. Ik hou me dus bezig met de communicatie tussen het bestuur en de leden. Daarnaast geef ik leiding bij de scouting, waar ik ook graag een biertje drink. Tussen dit drukke schema door ben ik ook nog een actief sportman. Ik doe al ruim tien jaar aan Jiu Jitsu. Ook naast Jiu Jitsu ben ik altijd wel te porren voor een leuke sport activiteit of borrel.

Arjaan Kooijman

Commissaris Externe zaken

Mijn naam is Arjaan Kooijman. Vorig jaar heb ik bijgedragen aan het oprichten van de studievereniging en dit jaar ben ik bestuurslid. Ik ben belast met de sponsorwerving en ben het aanspreekpunt voor externe partijen. Ik loop al 7518 dagen op deze aarde rond. Delft is mijn geboortestad maar ben sinds anderhalf jaar woonachtig in de mooie Leidse binnenstad. Hier woon ik met mijn 4 huisgenoten en mijn slonzige kat. Ik studeer al 2 jaar Chemie aan de Hogeschool Leiden en organische synthese is mijn specialisatie. Ik hoop dit jaar een studievereniging op te bouwen waar de Hogeschool nog jaren plezier van heeft. Uiteraard hoop ik ook een hoop contact op te doen waar ik later, als ik groot ben, nog veel aan zal hebben.

v.l.n.r Daphne Dieduksman, Thomas Morsch, Merel van Dijke, Sander Keizer.

Het idee voor SV Nucleus is ontstaan op 28 maart 2014 in het conferentiecentrum van CORPUS in Oegstgeest. Op deze datum werd het Lab Technology Event gegeven waar diverse sprekers vertellen over ontwikkelingen binnen het laboratoriumonderzoek. Hier mochten een aantal studenten van HS Leiden naar toe. Waaronder drie studenten die later de drie originele oprichters van SV Nucleus zouden worden: Daphne Dieduksman, Merel van Dijke en Sander Keizer. Tijdens de pauze raakten deze studenten aan de praat met iemand van de stichting Bio Science Park die hen er op wees hoe jammer het eigenlijk was dat de studenten les kregen midden in het Bio Science Park, maar dat er eigenlijk nauwelijks contact was tussen de school en de bedrijven eromheen. Dit gesprek zorgde voor het idee om een studievereniging te beginnen. Dit was het zaadje dat in hun hoofden werd geplant en is uitgegroeid tot het huidige Nucleus. Op 11 juni 2014 zijn de statuten getekend en was Nucleus een feit.