Menu Sluiten

Alumni

Hey, jij! Ben jij afgestudeerd van Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek of Chemie? En ben je eigenlijk helemaal niet klaar met alle gezelligheid die het studentenleven met zich meebrengt?

Word dan alumnilid voor maar €2,50 per jaar!

Als alumni lid heb je bijna dezelfde rechten als reguliere leden. Zo ontvang je bijvoorbeeld de nieuwsbrief, heb je toegang tot onze WhatsAppgroepen en betaal je dezelfde prijs als reguliere leden op alle activiteiten. Je hebt echter geen stemrecht op een Algemene Vergadering.

Ook worden er jaarlijks alumni activiteiten georganiseerd, waarbij je huidige studenten kan ontmoeten en eventueel andere alumni kan spreken.

Verder krijg je als kers op de taart een mooie alumni waterfles bij een voltooide inschrijving!

Tenslotte is net zoals het reguliere lidmaatschap niks verplicht en alles vrijblijvend.

Via dit formulier kan je je inschrijven als Alumni voor Studievereniging Nucleus!

Kijk na het aanmelden in je spamfolder voor bevestiging!

Doorlopende machtiging
Naam incassant: Studievereniging Nucleus
Woonplaats incassant: Leiden
Adres incassant: Zernikedreef 11 Incassant
ID: NL70ZZZ608841850000
Postcode incassant: 2333 CK
Dit formulier betreft een doorlopende SEPA-machtiging om alummnilid te worden van Studievereniging
Nucleus. De kosten hiervoor bedragen 2,50 euro per jaar.
Door het invullen van bovenstaand formulier geeft u toestemming aan Studievereniging Nucleus om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Studievereniging Nucleus. Het geïncasseerde bedrag is de jaarlijkse contributie van het lidmaatschap. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.
Bij aanmelden wordt akkoord gegaan met de statuten & het huishoudelijk regelement. Hierin staat onder andere dat er akkoord wordt gegaan met het plaatsen van foto’s, gemaakt of verwerkt door de Mediacommissie, van activiteiten van de vereniging op social media.