Hey, jij! Overweeg jij om de studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek of Chemie te doen? Of volg je een van onze studies al, maar ben je nog geen lid? Dan ben je op de juiste pagina, want hier vind je alle informatie over het lid worden bij Nucleus.

SV Nucleus is de studievereniging voor studenten van de opleidingen Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en Chemie aan Hogeschool Leiden. Wij organiseren activiteiten met en door studenten, denk bijvoorbeeld aan een simpele spelletjesavond of onze traditionele Nucleus on Ice! Wat je concreet van ons kan verwachten is:

• Iedere maand een gezellige activiteit, zoals bowlen of het kerstdiner
  • Iedere maand een educatieve activiteit, zoals een lezing, excursie of symposium
  • Iedere 3e donderdag van de maand onze maandelijkse themaborrel in onze stamkroeg Breehuys 16
  • Ieder jaar een studiereis naar het buitenland
  • Leuke feesten in samenwerking met andere studieverenigingen
  • Een introductiekamp voor alle aankomende eerstejaars
  • En een onvergetelijke studententijd

Introkamp

Beste aankomende eerstejaars!

Jij hebt gekozen voor de studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek of Chemie en daarmee begin jij aan je nieuwe leven als student. Om meteen een goede start te maken aan je nieuwe studentenleven nodigt SV Nucleus je uit om mee te gaan op introkamp. Dit is een ideale gelegenheid om studiegenoten en de vereniging te leren kennen in de eerste periode! Op kamp ga je samen met de medestudenten een aantal gouden dagen tegemoet. Overdag hebben wij een tof programma vol activiteiten en  ‘s avonds is er natuurlijk tijd genoeg om gezellig na te praten en sterke verhalen te vertellen aan de bar. Dit wil je niet missen!

Inschrijven kan vanaf nu via aanmeldingintrokamp.svnucleus.nl. Hier vind je ook meer informatie over onder andere de exacte datum en kosten.

Bij vragen kan je ons altijd mailen via info@svnucleus.nl of een appje sturen naar onze penningmeester via +31 6 12291467

Studiebenodigdheden

Om te kunnen starten met je studie heb je uiteraard een labjas en laboratorium attributen nodig. Deze kan je voor een lage studentenprijs bij ons aanschaffen. Naast de verplichte spullen zijn er ook een aantal producten die mogelijk handig van pas komen, bijvoorbeeld de handige Chemnotes. Je vindt al deze producten op svnucleus.nl/shop