Menu Sluiten

Disputen

SV Nucleus telt momenteel geen actief dispuut. Als je meer wil weten over hoe disputen opgericht kunnen worden of wat de meerwaarde is van een dispuut voor jou, stuur dan een email naar info@svnucleus.nl en wij zorgen dat al jouw vragen beantwoord worden.

Hieronder is het non-actieve enige dispuut van SV Nucleus summier uitgelegd.

Dit dispuut is, op de ALV van 21-03-2023, op non actief gezet. Spreekt dit jou nu toch aan en ben jij de persoon die er weer nieuw leven in wil blazen? Mail info@svnucleus.nl voor meer informatie

Leids Dispuut β (non-actief), of in de volksmond gewoon β, is het dispuut van Nucleus voor de leden die zich extra willen profileren. In principe is iedereen welkom om lid te worden, het is niet verplicht om ook lid te zijn bij Nucleus maar wordt wel zwaar aangeraden. β heeft als achterban alle studenten van de faculteit Science & Technology aan de Hogeschool Leiden die zich extracurriculair willen profileren door middel van diverse vormen van participatie zoals een bestuurlijke functie of (in)formele medezeggenschap binnen de Hogeschool Leiden. Het dispuut kan gebruikt worden als platform voor debat rondom de diverse onderwerpen die op de Hogeschool Leiden gedurende het jaar aan bod komen.